Blog Mindenkinek

Blog Mindenkinek: filmek, sorozatok, képregények + minden ami érdekes.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

HTML

Saw VI

2009.12.07. 08:42 | Kinglade | Szólj hozzá!

Ez is megvolt. Megtekintettem az egyik kedvenc filmem 6.(!) részét. Végre azt kell mondanom, hogy nem kellett csalódnom. Legalábbis nem akkorát, mint az 5. film esetében, ami a sorozat leggyengébb epizódja. Innentől inkább a tovább mögött folytatnám, SPOILERESEN.

 

Folytatódik Hoffman nyomozó története, akiről tudjuk ugye, hogy már a kezdetektől Jigsaw-nak dolgozik. Ezúttal egy biztosítási cég vezetőjének kell játszania. A tét nem kisebb, mint a családja, illetve a saját élete.

Elmondhatjuk, hogy végre megint vannak, akik túlélik Jigsaw játékát. Ilyen utóljára talán a 2. filmben volt. Végül mindig, mindenki elhalálozott így vagy úgy. Itt van pár túlélő.

Visszatér néhány régi szereplő, elvarrnak pár történeti szálat, de persze kapunk néhány új relytélyt, hogy legyen valami a 7. részre. Amit még mindenképpen megemlítenék, hogy az 5. résszel ellentétben a végén kapunk egy igazi csavart.

Ezek után megjött a kedvem a 7. filmhez, amiről ez előtt azt hittem tök felesleges lesz, de így várós. Főleg a megválaszolatlan kérdések miatt:

Mi lesz Hoffmannal?

Mi lesz Jigsaw feleségével(akinek szerintem még játszani kell)?

Mi van a sárga csomagban?

Mind-mind érdekes kérdések, amikre remélhetőleg választ kapunk a követkző filmben.

De, hogy ennél a filmnél maradjunk, hátra van még a pontozás. Igazság szerint itt inkább az egész képet kell nézni, az egész történetet. Mind a 6 részt egyben. Az egész sorozatra simán adnék 9 pontot, de ha csak a 6. filmmet kell pontozni, akkor 7/10. Vannak azért hiányosságok, főleg színészi játékban, illetve a karakterek jellemében (gondolok itt főleg Hoffmanra, Ő konkrétan hülye paraszt, pedig lehetne okosabb is).

Címkék: kritika saw vi

A bejegyzés trackback címe:

https://blogmindenkinek.blog.hu/api/trackback/id/tr761579604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása